Siste nyheter

Forsiktighets tiltak for besøkende

Vi har fått høre at det er mistanke om Kverke på en stall i Oslo, og ønsker å ta noen forhåndsregler i den anledning.  Mennesker og dyr (hunder) kan være smittebærere, så alle som benytter anlegget hos oss må derfor dusje og desinfisere klær, sko, hjelmer og annet utstyr om man har besøkt andre staller.(det kan være lurt å ha to sett tøy, ett til bruk på evt. hver stall).  Det er i nærmeste fremtid ikke planlagt noen arrangementer på Blixland hvor hester fra de berørte områder vil komme til oss.   Men, vi presiserer at inntil videre, er det ikke anledning for hester fra Oslo-området å benytte anlegget. Alle fra lokale nabostaller som vil benytte anlegget, må ta kontakt med oss på forhånd. Vi holder oss løpende orientert.

Dugnad.

Vi skal få ny ridhusbunn, men den gamle bunnen må ut først! Lørdag 21 og søndag 22 jan blir det dugnad for å få ut den gamle bunnen.

Dugnaden er obligatorisk for alle oppstallørene, men alle andre er veldig velkommene til å være med. En halvtime er bedre enn ingenting! Legg helgens trenings økt til Blixland ;-)

Ta med:
* Sterke mannfolk.
* Bil tilhenger.
* Hakke/grafse.
* Spade
* Traktor og gravemaskin

Blixland ordner med lunsj til alle som stiller opp.

Julegrøt

Vi invitere til julegrøt og rideskolestevne/ banetrening mandag 19 des.

Kl. 17.00 starter vi med rideskolestevne.Vi begynner med de laveste klassene også bli det høyere ( Bomklasse, 40. 60, 70, 80 cm osv.)
Oppstallører og andre utenifra er også hjertlig velkommen til å være med, vi bygger så høyt som ønskelig.
Påmelding til Elisabeth på : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Skriv ned ønske om hest og hinderhøyde. 
Pris: 100,- for bruk av skolehest, 50,- for start av privat hest.

Kl. 19.00 Satser vi på å ha klar julegrøten. Vi satser på å spise grøt i  ridskolestallen. Alle er hjertlig velkommen. Oppstallører, rideskoleelvever, vennner og kjente.
Fint om man melder seg på til julegrøten så vi vet hvor mange vi skal lage grøt til =)
Pris 25,-

 

Vi inviterer deg til å delta på åpen dag på Blixland Hestesenter.

21. august 2011, kl. 11.00 – 17.00.

Mønstring og ridning av ponnier og hester for salg.

Fremvisning av høstens rideklær.

Litt godt å spise kan kjøpes på stedet.

Meningen med denne dagen er å skape nettverk og relasjoner.  Vi har jevnlige spørsmål etter gode ponnier og hester, og ønsker med dette å vise at det gjennom våre samarbeidspartnere er mulig å få tak i kvalitetshester til fornuftige priser.  Tanken bak denne dagen er ikke nødvendig vis å selge hester, men meningen er å vise at det ”gror” i norsk hesteavl. Vi håper å skape en årlig tradisjon ut av dette.

VI ØNSKER VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG DAG PÅ BLIXLAND.

Last opp dine egne bilder fra Blixland

Nå kan alle som har vært på rideleir hos oss, laste opp sine bilder til blixland.no. Ved klikke seg inn på rideleir sidene våre, og velge "last opp bilder" vil du få ytterligere informasjon.

http://www.blixland.no/rideleir/last-opp-dine-rideleirbilder.html

Slik fungerer det:

Her kan du laste opp dine bilder fra sist rideleir. Logg deg inn på siden ved å bruke
brukernavnet: bilder og passordet: bilder. etter å klikket på denne linken :

Logg deg inn her

Velg deretter om du ønsker å laste opp en hel mappe med bilder eller om du vil laste opp ett og ett bilde. Alle bilder blir fortløpende publisert i mappen "rideleirbilder 2010"

Vi på blixland kommer til å godkjenne alle bilder før de publiseres. Ønsker du de slettet på et senere tidspunkt er det bare å sende oss mail om dette.
Får du det ikke til: Send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Alle bilder vil bli publisert på det nye bildegalleriet over fjorårets rideleir bilder.

 

 

Fra og med i dag av er bloggen til Kaia online. Er kan du følge hennes hverdag på Blixland, eller blir med henen på stevne og konkurranser. Har du kommentarer og inspill til bloggene kan du kommentere dette direkte.

Bloggen finner du her:  Kaias blogg

Hilsen oss på Blixland.

 Vi har til en hver tid hester og ponnier til salgs.  Mer info ligger inne på hjemme siden vår under linken: Om Blixland - Hester til salgs

 

 Følg med på bloggen hennes og les om dagene på  Blixland.

More Articles...

  1. Blixland Hestesenter lanserer nye websider!
  2. Rideleir 2014
  3. Innviet Hobøls største bygg