×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/3/k/kremmervika/www/images/bildegalleriblixland

×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/bildegalleriblixland

Siste nyheter

Sykkelferie

Sykkelferie i Lofoten gir uforglemmelige opplevelser. Rundt neste sving vil det alltid åpenbare seg nye, ubeskrivelige inntrykk. Sol eller regn, kuling eller vindstille, det er noe storslått og annerledes i dette området som gjør at alle værtyper gir egne og spesielle opplevelser. Med godt utstyr og klær etter forholdene vil enhver tur gi de beste inntrykk og minner.
Kræmmervika Rorbuer er en "Syklist Velkommen"-bedrift,
og har spesielle tilbud for syklister. Ta kontakt med resepsjonen!
Det går sykkelbåt mellom Kræmmervika/Ballstad og Nusfjord hver dag. Dette tilbudet er et alternativ til den lange og ukomfortable turen gjennom Nappstraums-tunnelen. 
På denne turen får du også besøke to av de vakreste fiskeværene i Lofoten.
Om du vil utforske den vakre øya vår til fots eller på sykkel på lite trafikkerte veier, er Kremmervika Rorbuer et godt utgangspunkt for turen.

Fottur i fjellet - fantastiske omgivelser - godt for kropp og sjel

Opplev Lofotens flotte naturlandskap – kun få meter fra Kræmmervika Rorbuer. Det varierte turterrenget innbyr til opplevelsesrike turer tilpasset den enkelte gruppe og individ. Dette er en tur som passer for alle. Vi har kjentmann fra det lokale turmiljøet med. I tillegg til naturopplevelsen vil dere få høre mer om landskapet og historien til stedet og fjellene. De som ønsker lengre turer innover i fjellet vil bli vist en trygg rute man kan følge. Vi sørger selvsagt for god mat og drikke. Når dere kommer hjem etter turen venter en varm og deilig stamp!
Les mer om fjellturen her...


Ut på tur: Opplev sjø og land i skjønn forening

Den perfekte teamturen – en båttur hvor vi tar dere med på en flott og morsom reise som inneholder det meste; båt- og sjøliv, ilandstigning på stranden med konkurranser, tur i naturen før vi ender opp på et spennende sted for god mat og godt drikke. Tillater været det er det grilling ute, men vi har også tilrettelagt for bespisning inne. Dette arrangementet egner seg godt for en gruppe, minimum 6 personer, og er flott som aktivitet rundt teambuilding.
Les mer om dette arrangementet her...


Fra hav til fat- en ekte Lofoten-opplevelse
Bli med på en flott opplevelse og se Lofoten fra sjøsiden. Vi tar dere med på en båttur der dere fisker egen middag, for så å tilberede den selv på Kræmmervika Rorbuer under kyndig veiledning. Vi legger alt til rette for at dere skal få en kulinarisk og opplevelsesrik dag. Dette egner seg godt for en gruppe, minimum 4 personer, eller som aktivitet rundt teambuilding. Vi arrangerer kokkekamp for gruppne om ønsket. Fiske din egen middag fra en av våre båter. Du kan leie båt med guide eller være din egen skipper. Preparer fisken med gode råd og tips.
Les mer om dette her....

”Hunting the Light” - Vikingenes vinterblot!
Kom og bli med på vikingenes store vinteroffer! Av høvdingen og husfrua blir du invitert til å delta på et vinterblotet i den store gildehallen. Opplev magien og spenningen når det ofres til gudene for å unngå ragnarok – verdens ende!
Turen starter fra Kræmmervika. Dere blir tatt imot på Lofotr-museet av en guide som forteller om blotet som skal holdes til ære for gudene og de døde ættefrendene. Deretter blir dere møtt av av Sigrid, søsteren til Husfrua på Lofotr. Alle blir høvisk kledd for ritualet og ønsket velkommen inn i den store gildehallen. Nå kan blotet begynne!
Under besøket blir det servert en tallerkenrett med Lofotlam med tilbehør på vikingvis. Høvdingen, husfrua og folket på Lofotr underholder med sang og historier og kanskje blir dere invitert med på en ringdans rundt ildstedet.
Mer informasjon om Vikingenes Vinterblot her..

Havfiske i Lofoten

På grunn av sin naturlige beliggenhet, i en trygg havn, har Kræmmervika alltid vært et naturlig utgangspunkt for fiske og handel i generasjoner. Vi formidler fisketurer med egen skipper eller utleie av båter.

Ferskvannsfiske i Lofoten

 Fisk de stille ferskvann eller de strie lakseelver med flue, sluk, mark eller spinner. Vi har laks, sjøørret, ørret, røye og andre arter i fiskevann og elver som ligger fra få km fra Kræmmervika Rorbuer og utover. Se bilder. Fiskekort kan kjøpes på Joker Ballstad.

 

Vi har gavekort tilpasset de fleste som er hesteintressert eller kan tenkes å bli det. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn skjemaet under, og merk hvem som er mottager. Velg også om det skal være et universielt gavekort der du selv bestemmer hva gavekortet skal brukes til og beløpets størrelse, eller om det er en "damedag" du gir bort. Betaling gjør du når du henter gavekortet hos oss.

 

Kontaktinfo & veibeskrivelse

 

Besøksadresse: 
Blixland Gård
Myraveien 55, 
N-1825 Tomter
Kontaktinfo 
+47 69 92 22 50
+47 69 92 22 51
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Bestyrer
Annka Steinberg
98620057
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Daglig leder
Elisabeth Dalen
481 06 246
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rideinstruktør
Kaia Steinberg
+47 93 62 72 38
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Med bil fra Oslo eller Askim:

  • Følg E18 til Elvestad krysset (Fra Oslo ca 30 min og fra Askim ca 10min)
  • Ta av ved Elvestadkrysset og følg RV 120 ca.5 km. retning Tomter
  • Ta av til høyre ved Tomter Kirke.kjør opp Kirkebakken
  • Ta av første vei til venstre(grusvei), rett før Tomter Kirke.(skilt Myra 2 km.)Kjør over jernbanebrua.
  • Blixland Gård og Hestesenter er da den første gården du kommer til. (ca 500 meter)    

Med tog

  • Sjekk rutetider på www.nsb.no
  • Ta Mysen-toget og gå av på Tomter stasjon

Henvendelser til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gjelder det rideskole, oppstalling, rideleir, kurs, privattimer, fakturering, send e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , evt.: Ring Elisabeth Dalen 48106246, kontortid kl. 09.00 - 16.00.

Gjelder det kjøp/leie av hest, feltrittstreninger eller rideskolehestene, send e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , : Ring Kaia Steinberg 93627238.

Gjelder det overnatting, leie av lokaler evt. større arrangementer, send e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , : Ring Annka Steinberg 98620057, kontortid 09.00 - 16.00. 

Den beste måten å få kontakt med oss på, er å sende en e-post.  Husk, vi er ikke på jobb hele døgnet........  Selv om vi jobber med hest.......

 

{gallery}bildegalleriblixland{/gallery}

Fasilitetene på Blixland

Ridehallen

Lys, fullisolert ridehall på ca. 23 x 70 m.  Som underlag har vi valgt en tradisjonell bunn av ren sand.  Tribuner til ca. 80 personer.  Toaletter, varmestue og dusj.  

Det er mulig å leie ridehallen til egne arrangementer.  Det er også mulig å leie ridetid i hallen.  Se prisliste under fanen "oppstalling og bokser"

RideHallen5

Utebanen

Ridebanen er en utedørs helårsbane, som er flombelys om kveldstid. Banen er ca 100 x 50 meter og har et mykt og behagelig underlag å ri på. Banen kan også deles i to slik at man kan kjøre to forkjellige undervisninger / treninger simultant.

RideHallen6

Les mer her

Feltrittsbane

Vi har en liten feltrittsbane med en full knøtte cup (60cm) bane og noe 80 cm hinder. 

Feltritt

 Les mer

 

Feltrittsbanen

Vi har en liten feltrittsbane med en full knøtte cup (60cm) bane og noe 80 cm hinder. Vi jobber med å bygge flere og større hinder. 

Dagsundervisning

 

Her kommer tekst om dagsundervisning

More Articles...

  1. Booking direkte - Google

Subcategories