×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/3/k/kremmervika/www/images/bildegalleritreningsleir

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/3/k/kremmervika/www/images/bildegallerirideleir

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/3/k/kremmervika/www/images/bildegallerirideleir

×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/bildegalleritreningsleir

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/bildegallerirideleir

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/bildegallerirideleir

Rideleir

Treningsleir på Blixland sommeren 2016

Dette er en uke som i første omgang er beregnet på de som har egen hest, og vil utvikle seg selv og hesten i sprang eller feltritt.  Vil du gå litt lenger enn en vanlig rideleir og er øvet rytter, men ikke har egen hest, har vi gode hester/ponnier du kan låne.

Alle typer og raser er velkommen, også de som ikke er "opplagte" konkurransehester. 
Her legger vi vekt på å utvikle hesten på det nivået den er, gi rytteren kunnskap om hvordan man skal utvikle hesten, og hva slags oppgaver og arbeid som kan hjelpe hesten og rytteren videre.
Vi kommer også til å jobbe med temaer, slik som rytterens koordinasjon, balanse, kondisjon, mental trening, hva som skal til for å starte på stevne, stevneforberedelse og reglement.

Som på alle leirer på Blixland kommer man til ferdig oppredd seng, får mat tre ganger om dagen (frokost, varm lusj og middag) og hyggelige kveldsaktiviteter.   

{gallery}bildegalleritreningsleir{/gallery} 

 

Vinn helgekurs

Besvar de fire oppgavene under og delta i trekningen om et gratis helgekurs hos oss som inneholder blant annet;  variert trening, feltritt, tur, sprang og dressur. Teoriundervisning foregår på kveldene. 
God mat og opphold med oppredde senger er selvfølgelig inkludert.
Helgekursene gjennomføres fra fredag til søndag.

 

Del eller lik konkurransen med vennene dine og doble vinnersjansene.


Hvordan delta i konkurransen?
Det eneste du trenger å gjøre er å svare riktig på spørsmålene og eller dele konkurransen på facebook, så er du med i trekningen.  Vinneren annonseres 1 desember. Ved å dele eller like konkurrasen på facebook dobler vi sjansen under ved å legge deltager inn to ganger under trekningen. 

Konkurranseregler

Ved å delta godtar du konkurransereglene. Denne promoteringen er på ingen måte sponset, videre støttet, administrert av eller assosiert med Facebook. Informasjonen du gir går til Blixland og ikke Facebook. Informasjonen vil utelukkende bli brukt til kontakt knyttet til det å vinne konkurranser og nyheter og oppdateringer fra Blixland. Deltagere under 18 år, trenger foreldres samtykke før deltagelse på rideleiren eller helgekurs hos oss.

Årets konkurranse

Vinn helgekursdeltagelse

 

Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålene under og være med i trekningen av en morsom og et lærerikt kurs på rideleir  her på Blixland. Man kan bare sende inn svaret en gang, men ved å dele siden på facebook kan du doble vinnersjansen.  

 

 

Følg oss på facebook og del konkurransen med vennene dine og doble vinnersjansene. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fremmøte og avslutning.

Her finner du oversikten over ukene med Blixland rideleir sommer 2015.

 • Uke 26 (21.6-26.06) Rideleir. 
 • Uke 27 (28.6-03.07) Rideleir, og feltrittsrideleir
 • Uke 28 (05.7-10.07) Rideleir.
 • Voksen, halve uke 28 (05.07-07.07)
 • Voksen, halve uke 28 (08.07-10.07)  Mulig å delta på begge voksenhelgene som en uke.
 • Voksen helg (lørdag til mandag) (11.07-13.07)
 • Voksen, midtuke 29 (14.07-16.07) Tirsdag til torsdag
 • Uke 31 (26.07-31.07) Treningsleir i sprang og feltritt. Velg om du vil bare trene sprang eller alle tre grener.
 • Uke 32 (02.8-07.08) Rideleir, og feltrittsrideleir.
 • Uke 33 (09.8-14.8) Rideleir

 

Klikk her for online påmelding til rideleir

Pris

Rideleiren koster 4 250,- for en uke. 500,-av disse innbetales som en bekreftelse for påmelding. Det resterende beløp på kr. 3 750,- skal være innbetalt i god tid før barnet/rytter kommer, senest 14 dager før leirstart.
NB! Husk også merke innbetaling med barnets navn og uke.

Betaling skjer til kontonr. 9365 15 06830

Alt er inkludert i prisen (undervisning, kursing, opphold og alle måltider). Brosjyrer får du ved å kontakte oss på telefon, brev eller mail. Før opp hvilken uke som passer deg/dere best. Husk at påmelding er bindende, og hvis du er under 18 år gammel kreves underskrift/bekreftelse fra foreldre/foresatte. Når vi mottar din påmelding, sender vi ut en giro med depositum, pålydende kr 500,-. Så snart dette beløpet er betalt har du fått bekreftet plass. Det resterende beløpet skal betales to uker før kursstart.

Har du meldt deg på leir og fått bekreftet plass og så av en eller annen grunn ikke kan komme, refunderes depositumet kun mot framvist legeerklæring.
Vil du ha med din egen hest eller ponni er dette fullt mulig, bare det avtales på forhånd.


Rideleir - praktisk info.

Når du ankommer rideleiren, starter vi med et hyggelig informasjonsmøte. Du får utdelt hest eller ponni som passer for deg, og rommet du skal bo i.  Det er lov å komme med ønske om hvem man vil bo sammen med.  De fleste rommene er 2-manns rom.  Det er felles oppholdsrom.  Rideundervisningen tilpasses rytterens ferdigheter, og deltagerne blir delt inn i små grupper etter ridemessig nivå. Som regel er man ikke mere enn 5 på gruppa. På rideleir rir vi to ganger om dagen med unntak av søndag og onsdag. I løpet av uken som rideleiren varer, vil du blant annet få være med på følgende:

 • Undervisning i dressur, sprang og evt. feltritt.
 • Ridetur i skogen.
 • Teori om forskjellige temaer
 • Lære seg et dressurprogram og ri det for bedømning.
 • Og selvsagt en avsluttende sprangkonkuranse.
 • Det blir også praktisk stallopplæring
 • Fôring, måking, flising og rutiner i stallen
 • Pussing og stell av hest og utstyr,
 • Praktisk og teoretisk kunnskap om ulike hesteraser, hestens anatomi og mye mer.

Det blir hyggelige kveldsaktiviteter og en tur på Østfoldbadet.

Det er kun nødvendig med lommepenger, alle aktiviteter er inkludert i prisen.

Vi har en liten kiosk.

Ønsker du deg Blixland t-skjorte, kan du kjøpe dette for kr. 100,-.  Vi har også noe dekken, og dunjakker for salg.


Fremmøte og avslutning.

Fremmøte søndag kl.14.00 (hvis ikke annet er oppgitt).
Rideleiren avsluttes fredag ettermiddag (ca. kl. 17.00 - 18.00).

Pris og betaling

Rideleiren koster NOK 5.500,- for en uke. Voksen halvuke koster kr. 2.800,-. Når vi har mottatt din påmelding, sender vi deg en giro med et depositumsbeløp på NOK 2.000, kr. 1.000,- for Voksen halvuke. Plassen er bekreftet når dette beløpet er innbetalt innen forfall.  Giro pålydende det resterende beløpet, NOK 3.500,-, kr. 1.800,- for Voksen halvuke, sendes deg i god tid før rideleiren, og forfaller til betaling før kursstart.  Vennligst benytt kid-nr. ved alle innbetalinger.  Ved påmelding før nyttår får man kr. 200,- i rabatt for hel rideleiruke, og kr. 100,- for Voksen halvuke.

Hvis depositum ikke er betalt innen forfall, mister du automatisk plassen.  Har du meldt deg på leir og fått bekreftet plass, men like vel ikke kan komme, refunderes depositumet med fratrekk av et avbestillingsgebyr på NOK 500,- dersom du avbestiller minimum 1 mnd. før rideleirstart.  Ved avmedling senere enn dette, refunderes det innbetalte beløp (med fratrekk av avbestillingsgebyr kr. 500,-) kun ved fremvisning av legeerklæring.


Alt er inkludert i prisen (undervisning, kursing, opphold og alle måltider). Brosjyrer får du ved å kontakte oss på telefon, brev eller mail. Før opp hvilken uke som passer deg/dere best. Husk at påmelding er bindende, og hvis du ikke har anledning til å komme, må du melde deg av.  Det er ikke nok å bare ikke betale.  Hvis du er under 18 år gammel kreves underskrift/bekreftelse fra foreldre/foresatte.


Vil du ha med din egen hest eller ponni er dette fullt mulig mot et tillegg på kr. 300,-. Husk å gi beskjed om dette på forhånd.

Dette dette må du huske å ta med til rideleiren!

 • Toalettsaker, badehåndkle
 • Joggesko, gummistøvler.
 • Badetøy, regntøy
 • Rideklær/utstyr
 • Vanlig tøyskift
 • Nattøy
 • Lommepenger hvis du vil kjøpe noe i kiosken på badeland og eventuelt til bruk i senterets lille kiosk.

OBS! Ikke ta med sovepose, sengen din er oppredd når du kommer.
Når det gjelder skotøy å ri med er det viktig å ha en sko med hæl, ikke joggesko.

{gallery}bildegallerirideleir{/gallery} 

 

 

Rideleir 2016

Velkommen til årets rideleir!
Her er kurs planen for sommeren. 

To uker med feltrittsleir, en uke med egen sprang og feltritts treningsleir. Voksenkurs. Familie kurs, og selvfølgelig den morsomme, lærerike sommerrideleiren. 

Voksen helg (lørdag til mandag) (16.07-18.07)

 

{gallery}bildegallerirideleir{/gallery} 

Rideleir: Vi har som vanlig et godt tilbud til barn og unge. Rideleir med masse moro, kveldsaktiviteter snille/søte/flinke hester og ponnier, og selvfølgelig god rideundervisning. Gode sove og spisefasiliteter. Alle aldre og alle nivåer kan være med på rideleir.
 
Feltrittsleir: Her rir vi både sprang og dressur som er en del av feltritt, men har som mål i løpet av uka å trene to til tre økte på feltrittsbanen (noe værforbehold). Alt etter nivå, har du ikke ridd feltritt før, men lyst til å prøve, da er dette en fin mulighet. For de noe mer erfarne feltrittsryttere skal vi gi nye utfordringer og mer lærdom. 
Voksen: Kvalitet på undervisningen. Små grupper med god oppfølging, God mat og godt drikke. Voksne har ofte ikke mulighet til å ta lang sommerferie, vi har derfor delt kursen i to, slik at man kan delta på bare en halvdel. Det er også mulig å ri begge delene som er sammenhengene uke.  
  
Treningsleir: For de som virkelig vil fokusere på å komme videre med ridningen sin. Det er mange med egen hest, og som konkurrerer, som er med på treningsleir. Treningsleirene er noe dyrere enn vanlig rideleir, da det er færre deltagere på trenigsleir enn vanlig rideleir, slik at undevisning og oppfølging blir enda mer personlig. 

Havsafari

Lofoten er et spektakulært skue. De spisse grønne fjellene, de kritthvite sandstrendene, storhavet, fiskeværene og fisket er fascinerende og betagende. Dette er kysnatur i verdensklasse, et internasjonalt begrep og en besettelse for de som har vært der. Langs denne perle raden av øyer kan du delta på safariturer, med bl.a spekkehogger fotografering, sightseeing og havfiske.

Deep Sea Rafting

Ønsker du er en mere fartsfyllt tur mellom Lofotens holmer 

og skjære får du det, landskapet gjør at du får en helt annen
fartsfølese her enn andre steder. Vil du kjenne på elementene i en sørvest frisk bris/kuling kjenner du at adrenalinet stiger? Prøv havrafting! En opplevelse som aldri slipper, og som gir selv de med tynn pannelugg bakoversveis. Gummibåtene er ekstremt sjødyktige, og tar deg med ut på nye høyder.

Surfing

Surfingen i Lofoten foregår i all hovedsak ved Unstad på Vestvågøy. Unstad har en strand på ca. 200 meter med store rullesteiner i begge ender. Bukten er vestvendt og er beskyttet av høye fjell på begge sider. Unstad fungerer best på swell fra sørvest til nord og fungerer på alle vindretninger utenom vestlige og nordlige vinder.

Surf

Unstad har fire breaks. Ett langs hele høyresiden av stranden. En rask venstre bølge ved parkeringsplassen og meget fin bølge oppe mot "søppel-plassen" ( kun på STORT swell ). I tilleg har du beach-breaket midt på stranden.

Klikk her for å lese Dagbladets dekning av verdens beste surfers tilstedeværelse på Vestvågøy

Dykking

Kræmmervika Rorbuer har et nært samarbeid med det lokale dykkere og fiskere. Ta kontakt, så hjelper vi deg sy sammen din opplevelsepakke i Lofoten!