Opplevelsesferie

Norwegian Chinese (Traditional) Danish English French German Korean

Havsafari

Lofoten er et spektakulært skue. De spisse grønne fjellene, de kritthvite sandstrendene, storhavet, fiskeværene og fisket er fascinerende og betagende. Dette er kysnatur i verdensklasse, et internasjonalt begrep og en besettelse for de som har vært der. Langs denne perle raden av øyer kan du delta på safariturer, med bl.a spekkehogger fotografering, sightseeing og havfiske.

Deep Sea Rafting

Ønsker du er en mere fartsfyllt tur mellom Lofotens holmer 

og skjære får du det, landskapet gjør at du får en helt annen
fartsfølese her enn andre steder. Vil du kjenne på elementene i en sørvest frisk bris/kuling kjenner du at adrenalinet stiger? Prøv havrafting! En opplevelse som aldri slipper, og som gir selv de med tynn pannelugg bakoversveis. Gummibåtene er ekstremt sjødyktige, og tar deg med ut på nye høyder.

Surfing

Surfingen i Lofoten foregår i all hovedsak ved Unstad på Vestvågøy. Unstad har en strand på ca. 200 meter med store rullesteiner i begge ender. Bukten er vestvendt og er beskyttet av høye fjell på begge sider. Unstad fungerer best på swell fra sørvest til nord og fungerer på alle vindretninger utenom vestlige og nordlige vinder.

Surf

Unstad har fire breaks. Ett langs hele høyresiden av stranden. En rask venstre bølge ved parkeringsplassen og meget fin bølge oppe mot "søppel-plassen" ( kun på STORT swell ). I tilleg har du beach-breaket midt på stranden.

Klikk her for å lese Dagbladets dekning av verdens beste surfers tilstedeværelse på Vestvågøy

Dykking

Kræmmervika Rorbuer har et nært samarbeid med det lokale dykkere og fiskere. Ta kontakt, så hjelper vi deg sy sammen din opplevelsepakke i Lofoten!