Landaktiviteter

Norwegian Chinese (Traditional) Danish English French German Korean

Sykkelferie

Sykkelferie i Lofoten gir uforglemmelige opplevelser. Rundt neste sving vil det alltid åpenbare seg nye, ubeskrivelige inntrykk. Sol eller regn, kuling eller vindstille, det er noe storslått og annerledes i dette området som gjør at alle værtyper gir egne og spesielle opplevelser. Med godt utstyr og klær etter forholdene vil enhver tur gi de beste inntrykk og minner.
Kræmmervika Rorbuer er en "Syklist Velkommen"-bedrift,
og har spesielle tilbud for syklister. Ta kontakt med resepsjonen!
Det går sykkelbåt mellom Kræmmervika/Ballstad og Nusfjord hver dag. Dette tilbudet er et alternativ til den lange og ukomfortable turen gjennom Nappstraums-tunnelen. 
På denne turen får du også besøke to av de vakreste fiskeværene i Lofoten.
Om du vil utforske den vakre øya vår til fots eller på sykkel på lite trafikkerte veier, er Kremmervika Rorbuer et godt utgangspunkt for turen.

Fottur i fjellet - fantastiske omgivelser - godt for kropp og sjel

Opplev Lofotens flotte naturlandskap – kun få meter fra Kræmmervika Rorbuer. Det varierte turterrenget innbyr til opplevelsesrike turer tilpasset den enkelte gruppe og individ. Dette er en tur som passer for alle. Vi har kjentmann fra det lokale turmiljøet med. I tillegg til naturopplevelsen vil dere få høre mer om landskapet og historien til stedet og fjellene. De som ønsker lengre turer innover i fjellet vil bli vist en trygg rute man kan følge. Vi sørger selvsagt for god mat og drikke. Når dere kommer hjem etter turen venter en varm og deilig stamp!
Les mer om fjellturen her...


Ut på tur: Opplev sjø og land i skjønn forening

Den perfekte teamturen – en båttur hvor vi tar dere med på en flott og morsom reise som inneholder det meste; båt- og sjøliv, ilandstigning på stranden med konkurranser, tur i naturen før vi ender opp på et spennende sted for god mat og godt drikke. Tillater været det er det grilling ute, men vi har også tilrettelagt for bespisning inne. Dette arrangementet egner seg godt for en gruppe, minimum 6 personer, og er flott som aktivitet rundt teambuilding.
Les mer om dette arrangementet her...


Fra hav til fat- en ekte Lofoten-opplevelse
Bli med på en flott opplevelse og se Lofoten fra sjøsiden. Vi tar dere med på en båttur der dere fisker egen middag, for så å tilberede den selv på Kræmmervika Rorbuer under kyndig veiledning. Vi legger alt til rette for at dere skal få en kulinarisk og opplevelsesrik dag. Dette egner seg godt for en gruppe, minimum 4 personer, eller som aktivitet rundt teambuilding. Vi arrangerer kokkekamp for gruppne om ønsket. Fiske din egen middag fra en av våre båter. Du kan leie båt med guide eller være din egen skipper. Preparer fisken med gode råd og tips.
Les mer om dette her....

”Hunting the Light” - Vikingenes vinterblot!
Kom og bli med på vikingenes store vinteroffer! Av høvdingen og husfrua blir du invitert til å delta på et vinterblotet i den store gildehallen. Opplev magien og spenningen når det ofres til gudene for å unngå ragnarok – verdens ende!
Turen starter fra Kræmmervika. Dere blir tatt imot på Lofotr-museet av en guide som forteller om blotet som skal holdes til ære for gudene og de døde ættefrendene. Deretter blir dere møtt av av Sigrid, søsteren til Husfrua på Lofotr. Alle blir høvisk kledd for ritualet og ønsket velkommen inn i den store gildehallen. Nå kan blotet begynne!
Under besøket blir det servert en tallerkenrett med Lofotlam med tilbehør på vikingvis. Høvdingen, husfrua og folket på Lofotr underholder med sang og historier og kanskje blir dere invitert med på en ringdans rundt ildstedet.
Mer informasjon om Vikingenes Vinterblot her..